/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hétvégi tollaslabda dömping Seregélyesen
2016.01.29. 13:12
Szombaton és vasárnap is több korosztályban várják a jelentkezőket.

A Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség által szervezett hétvégi tollaslabda-versenyen több korosztályban is összemérhetik tudásukat a sportolni vágyók a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és AMI tornacsarnokában. Előbb szombaton reggel 09.00 órától az I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos fiú és lány tanulók egyéni küzdelmei kezdődnek el. Fontos tudnivaló, hogy minden diák csak a saját korosztályában szerepelhet. Az olyan fogyatékkal élő tanulók, akik a tanulásban akadályozottak, korcsoportonként és nemenként külön versenyben vesznek részt, de az időrend és a korcsoport meghatározása rájuk is vonatkozik. A programon minden I. helyezettet serleggel és éremmel jutalmaznak, míg a II. és III. helyezettek éremdíjazásban részesülnek.

 

Ezt követően január 31-én, vasárnap reggel 09.00 órától több felnőtt kategóriában rendeznek egyéni és páros meccseket. A szervezők ezen a napon is biztosítják a tollasozási lehetőséget a fiatalabb generáció tagjainak: az 1-2. osztályos, vagy annál kisebb gyerekek a „Csöppök” csoportban mérhetik össze tudásukat egyéniben. A szombati naphoz hasonlóan vasárnap is éremmel és serleggel jutalmazzák az I. helyezetteket, míg a II. és III. helyezettek érmet vehetnek át. A vasárnapi tornán különdíjban részesül a legfiatalabb lány és fiú, a legidősebb női és férfi tollasozó, valamint a legsportszerűbb női és férfi játékos is.

 

A versenyt svájci rendszerben bonyolítják le, melynek értelmében mindenki legalább négy-öt mérkőzést játszhat. Nevezni a helyszínen lehet az egyes versenyszámok előtt fél órával.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Dj Tourmix
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám