/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Városszerte folytatódnak az iskolanyitogató foglalkozások
2016.02.09. 12:59
Szeretettel várják a leendő első osztályos tanulókat és szüleiket egyaránt.

A Tóvárosi Általános Iskolában február 9-én, kedden 16.30 órakor újabb állomásához érkezik a „Sulikóstolgató” című sorozat. Az intézmény labdajátékot előkészítő osztályt, labdarúgás utánpótlás osztályt, vízisport illetve öttusa osztályt, természetismeret irányultságú és általános tantervű osztályt indít a következő tanévben. Ezekkel kapcsolatban tartanak foglalkozásokat a leendő tanító nénik.  A Zentai Úti Általános Iskola "Vár a Zentai"című beiskolázó sorozatának következő foglalkozását is február 9-én, kedden tartják 17.00 órától „Járjunk táncot!” címmel. A Kodály Zoltán Általános Iskola és AMI iskolanyitogatója szintén február 9-én, lesz 17.30 órától. A foglalkozás témája a kézművesség és a drámajáték.

Azonos időpontban, február 10-én, szerdán 16.30 órakor négy intézményben is szerveznek felkészítőt a nagycsoportos óvodásoknak. Az István Király Általános Iskolában farsangi víg napot tartanak és ugyancsak a farsang jegyében rendezik meg a Széna Téri Általános Iskola foglalkozását. A Hétvezér Általános Iskola„Csicsergő Klub” című programsorozata keretében a szülők ismerkedhetnek az intézmény épületével és taneszközeivel, közben a gyerekek a „Merre van az arra?” című foglalkozáson tölthetik idejüket. A Vasvári Pál Általános Iskolában a „Ki játszik velem?” című ismerkedős drámajátékon vehetnek részt a leendő elsősök.

A Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskola Sziget utcai intézményében február 13-án, szombaton délelőtt a nagycsoportos ovisoknak szerveznek foglalkozást „Blankaland” címmel, melyre előzetesen várják a bejelentkezéseket a 504-515-ös telefonszámon.

A Németh László Általános Iskolában február 17-én, szerdán délelőtt nyílt tanítási órák lesznek. 08.00, 09.00 és 10.00 órakor a leendő első osztályos tanító nénik tartanak órákat a 4. osztályosokkal. A szülők bepillantást nyerhetnek a pedagógusok munkájába és az iskola mindennapi életébe. Ugyancsak február 17-én, szerdán várja a leendő elsőseit a Vízivárosi Általános Iskola   17.00-18.00 óra között zajlik a „Tündérkert titkai” című, kézműveskedéssel fűszerezett farsangi foglalkozás.
 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám