/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Bryan Adams: Summer Of `69
Következik: The Biebers / Fluor: Valami mást - Jonas Blue / Moelogo: We Could Go Back - 4 the Cause: Aint no Sunshine - Csordás Ákos: Miért nem mondod el
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Nyílt tanítási órák, vers - és prózamondó verseny az István Király Általános Iskolában
2016.02.22. 13:12
Szeretettel várják a szülőket és a gyerekeket egyaránt.


Három időpontban tartanak nyílt tanítási órákat február 24-én, szerdán az István Király Általános Iskolában. 8.00 órától a 4.a, 9.00 órától a Sakkpalota módszert bemutató 2.b, végül 10.00 órától a 4.b osztályban folyó munkát kísérhetik figyelemmel a szülők, és ismerkedhetnek meg a leendő elsős tanító nénikkel.


Február 27-én, szombaton 9.00-11.30 óra között Böde Péter vándor meseíró lesz az intézmény vendége, aki bemutatja verseit és meséit. Ezen a napon versenyt is szerveznek a nagycsoportos óvodásoknak és az iskola alsó tagozatosainak. A gyerekek három percben elmondhatnak egy általuk választott verset, vagy mesét, amely a négy évszakról, illetve a Sakkpalota programhoz köthető valamely állatról – a kakasról, a hattyúról, a sünről, vagy a kacsáról – szól. Azon gyermekek figyelmére is számítanak, akik a versenyen nem kívánnak részt venni, de szeretik a meséket és szívesen eltöltenének egy délelőttöt kedvenc mesefiguráikkal.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délután
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám