/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Folytatódnak az iskolai előkészítő programok
2016.02.23. 13:12
Ezen a héten is több intézménybe várják a gyerekeket és szüleiket.

A Tóvárosi Általános Iskolatantermeiben február 23-án, kedden 16.30 órakor játékos foglalkozást szerveznek a nagycsoportos óvodásoknak. Az intézmény labdajátékot előkészítő osztályt, labdarúgás utánpótlás osztályt, vízisport illetve öttusa osztályt, természetismeret irányultságú és általános tantervű osztályt indít a 2016/2017. tanévben.

Az István Király Általános Iskolában február 24-én, szerdán három időpontban tartanak nyílt tanítási órákat. 8.00 órától a 4.a, 9.00 órától a Sakkpalota módszert bemutató 2.b, végül 10.00 órától a 4.b osztályban folyó munkát kísérhetik figyelemmel a szülők, és ismerkedhetnek meg a leendő elsős tanító nénikkel.

Ugyancsak szeretettel várják a szülőket a Kossuth Lajos Általános Iskolában, ahol február 24-én, szerdán 8.00-11.00 óra között tartanak bemutató órákat a negyedik osztályokban, az Iskolanyitogató sorozat keretében.

Február 24-én, szerdán 8.00 órától szintén nyílt órákat szerveznek a Széna Téri Általános Iskolában. A leendő elsős tanít nénik szeretettel várják a szülőket a negyedik osztályokban.

A Csicsergő Klub foglalkozásai is folytatódnak a Hétvezér Általános Iskolában. A leendő első osztályosokat február 24-én, szerdán 16.30 órára várják, a tornateremben rendeznek számukra játékos, mocorgó foglalkozást.

A Vasvári Pál Általános Iskolában szintén február 24-én, szerdán 16.30 órakor táncház – informatika foglalkozást tartanak a nagycsoportos óvodásoknak és tájékoztatják a szülőket is.
 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám