/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Ünnepelnek az idegenvezetők
2016.02.26. 12:21
A világnap kapcsán rendhagyó programokkal készülnek. 


Rendhagyó programokkal várják február 27-én, szombaton a Székesfehérvár iránt érdeklődő látogatókat az idegenvezetők, akik ezen a napon ünneplik világnapjukat. Jótékony homály fedi az ünnep eredetét, de egy biztosnak tűnik: nem elég, hogy egész nyáron visznek, mesélnek nekünk e nagy tudású szakemberek, de még ilyenkor is van kedvük arra, hogy kényeztessék a látogatókat.

A székesfehérvári idegenvezetők minden esztendőben kitalálnak valami érdekeset, s ez idén sincs másként! Sőt, most talán kicsit magukra is gondoltak, ugyanis ezúttal azt remélik, hogy a sétákon résztvevők maguk is hozzátesznek egy-egy saját élményt, információt az elhangzottakhoz.

Ezen a napon 11.00 órakor és 14.00 órakor, az Országalmától indulnak az ingyenes séták, amelyre készülni senkinek nem kell, megnyílni azonban szabad, sőt, örömmel veszik a csoport vezetői. A történelmi galopp is személyes túrává válhat, amely újfajta élményt jelent látogatónak, idegenvezetőnek egyaránt.

A Szent István Király Múzeum is kedveskedik a vezetéseken résztvevőknek, ugyanis ezen a napon díjmentesen tekinthető meg a Csók István Képtárban az Aba-Novák pannó, melyért a művész 1937-es párizsi világkiállításon Grand Prix díjjat kapott.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám