/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Junkie XL / Elvis Presley: A Little Less Conversation
Következik: Ed Sheeran: Perfect 2 - Szeifert / Krash / Bencsik Tamara: Dombok felett 2012 - Rixton: Me and my broken heart - David G. / Chris W.Fergie: Gettin'n'apos; Over You
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér Megyéből
2016.04.06. 09:50

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiRácalmáson, a Szentháromság téren a körzeti megbízottak igazoltatták egy Citroen típusú személygépjármű vezetőjét 2016. április 5-én. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök a 73 éves férfi vezetői engedélyét a helyszínen bevonták és további mintavétel céljából előállították. Az ügyben ittas járművezetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.


Móron, a Velegi utcába kértek rendőri segítséget 2016. április 5-én kora hajnalban, mivel ott egy helyi lakost bántalmaztak. A járőrök azonosították és elfogták B. Norbert 36 éves és O. Hajnalka 31 éves móri lakosokat, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy néhány órával korábban egy nőt többször arcon ütöttek.  A rendőrök az elkövetőket a Móri Rendőrkapitányságra állították elő és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délelőtt
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám