/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Hírek Fejér megyéből
2016.04.19. 09:52

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiA Fejér megyei rendőrök ittas járművezetővel szemben és személyi sérüléssel járó balesetnél intézkedtek az elmúlt 24 órában.

A járőrök 2016. április 18-án hajnalban az M7-es autópálya Budapest irányába vezető oldalán, Kápolnásnyék térségében igazoltatták egy Ford típusú gépkocsi vezetőjét. A 24 éves nővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök azt is megállapították, hogy a nő a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül, Siófokról hozta el a járművet úgy, hogy vezetői engedéllyel sem rendelkezik. A nőt mintavételre előállították a rendőrök. Az ügyében ittas járművezetés vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2016. április 18-án kora délután Mezőszentgyörgyön, a Petőfi utcában. Egy Suzuki típusú gépkocsival közlekedő 64 éves férfi figyelmen kívül hagyta az „elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát és egy Ford típusú gépkocsinak ütközött.  A balesetben a Suzuki vezetője könnyű sérülést szenvedett. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Zenés éjszakai összeállítás
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám