/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Tyron Hapi / Mimoza: Anyway
Következik: Nick Kamen: I Promised Myself - Animal Cannibals: Minden változik - G-eazy / Halsey: Him and I - Josh / Deniz: Fagyos a szívem 2018
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2016.04.25. 09:34

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiDég, Bajcsy - Zsilinszky utcában lévő söröző előtt történt verekedéshez hívtak rendőri segítséget 2016. április 24-én hajnalban. Az intézkedő rendőrök a bántalmazó helyi lakost otthonában elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók. A férfi vallomásában elmondta, hogy egy régi vitás ügyük miatt vesztek össze a sértettel, ami egy hibás autóalkatrészből fakadt.  

Az enyingi járőrök Dég, Köztársaság utcában intézkedtek egy bálban történt verekedésnél 2016. április 24-én hajnalban. A rendelkezésre álló adatok alapján a rendezvényen egy vendég konfliktusba keveredett a rendezőkkel, akik ezt követően bántalmazták. A 30 éves dunaújvárosi és 25 éves székesfehérvári rendezőt a rendőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként őket.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Körhinta - Délután
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám