/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Locash: Ring On Every Finger
Következik: Jason Derulo / Nicki Minaj / TyDolla sign: Swalla - Balog Brigi: Más a tempó - Luniz: I Got 5 on It - Macklemore / Skylar Grey: Glorious
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér megyéből
2016.05.31. 12:23

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiSzékesfehérváron, a Repkény utcában igazoltatták a járőrök 2016. május 30-án egy Renault gyártmányú személygépjármű vezetőjét. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a járművön lévő hatósági jelzés egy másik gépkocsihoz tartozik. A 24 éves férfit a rendőrök elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki egyedi azonosító jellel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Székesfehérváron, a Mura utcában igazoltattak a járőrök 2016. május 30-án egy 22 éves férfit.   A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság  H. Milán  körözését rendelte el lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt. A férfit a helyszínen elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Vasárnaptár
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Tér és forma

NKA
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám