/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Wolf Kati: Válasz
Következik: Rico / Miss Mood: Mágnes - SuperStereo: Hotelszoba - Dj Szatmáry / Jucus: Régmúlt idők - Kollányi Zsuzsi / Majka / Lotfi Begi: Valahonnan
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Hírek Fejér Megyéből
2016.10.13. 10:49

Az elmúlt 24 óra rendőrségi híreiSzemélyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2016. október 12-én reggel a 6208-as számú úton, Perkáta térségében.  A rendelkezésre álló adatok alapján egy 60 éves ráckeresztúri lakos Adony irányába közlekedett személygépjárművével, amikor az egyenes útszakaszon elveszítette uralmát a gépkocsi felett és az úttest melletti vízelvezető árokba csapódott. A baleset következtében a gépjármű 52 éves utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Sáregresen, a Zrínyi utcában ellenőriztek a rendőrök 2016. október 12-én délelőtt egy dunaföldvári lakost, akinek a Paksi Rendőrkapitányság a körözését rendelte el. A járőrök a 30 éves L. Lindát elfogták, majd előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették. 

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Party-mix első óra
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám