/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: La Bouche: Be My Lover
Következik: Niall Horan: On The Loose - Edward Maya / Vika Jigulina: Stereo Love - CamelPhat / Elderbrook: Cola - Dred / Doris: Csak egy érintés
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
Megnyílt a MobilArt alkotócsoport tárlata
2018.02.05. 09:43
Szombaton, a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat eseményeként nyílt meg a MobilArt alkotócsoport kiállítása a Fejér Megyei Művelődési Központ Nagy Ottó Sándor kiállítóterében.

Szombaton, a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat eseményeként nyílt meg a MobilArt alkotócsoport kiállítása a Fejér Megyei Művelődési Központ Nagy Ottó Sándor kiállítóterében. A közösség mostani kiállításán a - 2016-ban feltöltött - legjobb képekből álló válogatást tekinthetik meg a látogatók. A MobilArt csoport az egyik közösségi oldalon alakult. Egy este feldobott ötlet reggelre valósággá vált. Az ötlet lényege, hogy megpróbálták redukálni a fotográfiára jellemző eszköztárat, a technika általi meghatározottságot. Arra gondoltunk, megpróbáljuk, hogy egy teljesen populáris eszközzel, - amely minden ember zsebében ott van, - mit tudunk létrehozni. Igyekeztünk artisztikusan megközelíteni mobiltelefonnal való fényképezés problémakörét - mondta el Budavári Csaba, a MobilArt képviseletében. A kiállítás március 2-ig látogatható. (szekesfehervar.hu)

Fotó: szekesfehervar.hu

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Vasárnaptár
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám