/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Március 12-ig lehet nevezni a Fejér Megyei Diáknapokra
2018.02.19. 10:20
A Fejér Megyei Diáknapok közel ezer középiskolást megmozgató kulturális eseményét 2018. április 13 és 15 között rendezi a Fehérvári Programszervező Kft. Dunaújvárosban. A nevezéseket március 12-ig fogadják.

A Fejér Megyei Diáknapok közel ezer középiskolást megmozgató kulturális eseményét 2018. április 13 és 15 között rendezi a Fehérvári Programszervező Kft. Dunaújvárosban. A nevezéseket március 12-ig fogadják.

A tehetségkutatáson kívül a rendezvény fontos célja, hogy teret adjon a találkozásnak, a közösségformálásnak, különlegessége pedig az, hogy fiatalok szervezik fiataloknak.

Az idei Diáknapok több újdonsággal is szolgál a nevezést, a pontszámítást és a kategóriákat illetően.A középiskolák által kijelölt pedagógusok március 12-ig tudják a fellépőket és produkciókat regisztrálni az esemény megújult online nevezési felületén.

Megváltozott a pontszámítási rendszer: az adott iskola által nevezett produkciók által elért pontszámot a benevezett produkciók számához arányosítják, így a fesztiváldíjat a legeredményesebb iskola viheti haza. Idén már tizenkét kategóriában versenyezhetnek a középiskolások: a legújabb terület a Médiakommunikáció, ahova plakátterveket, hangspotokat, reklámfilmeket és kritikákat várnak a szervezők.

A versenyzők hét színpadi és öt egyéb kategóriában mutathatják meg tehetségüket a nagyközönség, illetve a szakmai zsűri előtt.  A szervezők március 12-ig várják dunaújvárosi önkéntesek jelentkezését a műsorvezetők és a kategóriafelelősök munkájának segítésére, fotózásra, videózásra és könnyebb fizikai munkák elvégzésére.

Fotó: szekesfehervar.hu

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

BPM
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám