/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: Moony: Dove (I`ll Be Loving You)
Következik: Mark Ronson / Bruno Mars: Uptown funk - Freddie / Janicsák Veca / Biga: Otthon bárhol - Jain: Alright - Flip Da Scrip: You To Me
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
Tetőszerkezet borult lángba Székesfehérváron
2018.04.17. 09:37
Teljes terjedelmében égett egy élelmiszeripari telephely épületének tetőszerkezete április 16-án, hétfőn délután Székesfehérváron.

Teljes terjedelmében égett egy élelmiszeripari telephely épületének tetőszerkezete április 16-án, hétfőn délután Székesfehérváron. A Fecskepart utcában a körülbelül hatszáz négyzetméteres, beépített tetőteres épület cserépfedésű faszerkezete lángokban állt. A tűzben egy propánbutángáz-palack felrobbant. A székesfehérvári és a pétfürdői hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, több oldalról, összesen hét vízsugárral fojtották el a lángokat. Az oltási munkálatok közben az égő tetőtérből kivittek egy oxigénpalackot a telephely udvarára. A tűzben az emeleten kialakított irodák szinte teljesen megsemmisültek, a földszinti helyiségekre és hűtőkamrákra a lángok nem terjedtek át. A tűz keletkezésekor az épületben húszan tartózkodtak, mindannyian ki tudtak menekülni az udvarra. Az oltási munkálatok végén a telephely egyik dolgozója a tenyerén kisebb égési sérülésekre panaszkodott, őt a mentők megvizsgálták és ellátták.


Fotó: katasztrófavédelem

 
Küldés e-mailbenOldal nyomtatása
 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

Merőkanál
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám