/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
 
Party Mix Dj Hlasznyikkal
A Hat éves sikertörténet székesfehérvári folytatása!


Hat éve forgat a 104 hallgatóinak. Dj Hlásznyik neve közel tíz éve ismert a Békés megyei rádiós és disco-s világban. A Róna és az Alföld Rádió zenei szerkesztője volt mindkét rádió megszűnéséig. Majd a Csaba Rádió Party-mixere lett.

Ami pedig a lemezlovas ténykedését illeti a megye jelentősebb disco-iban, (Pl. Babylon, Eldorado, Arizona, stb. ) rendezvényein (Pallasz Parádé, Frankó Fesztivál, Lecsó Fesztivál, stb.) megfordult vendégként vagy rezidensként. Jelen pillanatban is rendszeresen találkozhatunk vele hétvégenként több disco-ban is, több száz fiatalt és idősebbet szórakoztat hétről-hétre dj-ként, széles zenei palettával. Hamarosan pedig megjelenik első saját maxi lemeze is, melyen gőzerővel dolgoznak lelkes producertársával Wave Riders-szel.

A Csaba Rádióban 2002. január 26-án, szombaton 24 órakor indult egyórás non-stop mixe, melyet azóta minden szombaton hallhat a 104MHz lelkes hallgatói tábora.

Az mix hagyományos lemezlovas módon készült. (2 Pioneer CDJ100-as lemezjátszóról és Omintronic PM524-es keverőpultról keverve.) Az összeállításban többnyire az aktuális magyar és külföldi dance slágerek kaptak helyet, kisebb részben house kedvencek és lezárásként egy-két trance zene. 2006-tól már minden szombaton 21-órától dübörög a Party-mix a Csaba Rádióban! Továbbá bele került egy-két rövidebb megszólalás be-, illetve elköszönés valamint szignál is.

A zenei összeállítás is sokat változott ettől az évtől, mivel a Party-mixer (Dj Hlásznyik) visszatért a jó öreg bakelit lemezekhez. Így elsősorban bakeliten megjelent vocal, club, funkhouse, house újdonságok, ritkábban electro-s és progressive elemek kerülnek bele a mixbe, s a legtöbbször most is trance zenével zárul az óra.

A 2006-os év végétől már felcsendülnek az electro-s kedvencek is a mixműsorban, 2007-ben pedig már javarészt elektronikus zenékből áll az óra zenei kínálata.

A trendinek nevezhető mixben az ismertebb dallamok mellett hallhatóak vadonatújak, ismeretlen, sikervárományos felvételek is.

A mixek túljutottak a megye határain. A budapesti Arsenal Fm és a kaposvári Enjoy Rádió is sugározta őket, csakúgy, mint a székesfehérvári Fehérvár Rádió.
 
Küldés e-mailben Oldal nyomtatása

 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

BPM
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám