/** POPUP 2014.05.07. **/ /** POPUP **/
Most adásban: RĂ©ka: EmlĂ©kezz rám
Következik: Anita: Elképzelt szerelem - Lányi Lala: Szeress - Seller: Az esti szél - Ákos: Átölel
Hallgat�s 320kbps 44 KHz Stere� MP3
GDPR adatvédelmi tájékozató
 
Címtelen Délelőtti Műsor
"Neve semmi, fogd meg jól!"

fr_mus_cdm_1.jpgi.e. 945-ben arra gondolt pár unatkozó rádiós, hogy a Kétszersült és a Merőkanál között óriási lyuk tátong... Pontosan 3 órán keresztül kellett utazni a rádióhullámok terjedési sebességén ahhoz, hogy elérjünk egyikből a másikba... Ez nem kevés... Hosszmérték-egységben kifejezve le sem merjük írni, mert elfogyna a klavia-túrából a tinta, és az nem jó...

Unatkozó rádiósaink hosszas álmatlan éjszakákat töltöttek azzal, hogy össze-függést keressenek a Kétszersült, és a Merőkanál között. Természetesen ez nem jött össze, hiszen mégis hogyan merhetné ki Misi a piritóst egy badellából!? Sehogyan!

Közben embereink csak törték a nem kicsiny űrmértékű ürességtől kongó fejüket, egészen addig, mígnem megjelent a kalendáriumban egy dátum: 2003. február 01. Gondolták, ha eddig nem találtunk semmi értelmes címet, akkor legyen az a címe, hogy ennek nincs is címe, és akkor teljesítették is a nagyfőnök akaratát, meg nem is, mert lett is a műsornak címe, meg nem is. A hallgatók pedig értették is, meg nem is!

Mondjuk úgy, az azóta eltelt időben egészen türhető hallgatottságot produkált a nevenincs műsor, és a nevevan műsortörzsfőnök droid-gép. Néha még a neves őskövület párost, az ausztrálok nemzeti játékát dobáló, előtte kávészármazékot szürcsölő fickókat is maga mögé utasította, nem kicsiny örömünkre...

S ha már így alakult, és a Sonda Ipsos ilyen szépeket mutatott nekünk, úgy gondoltuk, éppen itt az ideje feltölteni hasznos információkkal és még jobb zenékkel ezt a 3 órát, miközben eltávolítottuk mindazt, ami felesleges volt... (sajnos a műsorvezető mégis rajtunk maradt...)

Mostantól, akik hétfőn fülelik le a droidpittyegést, hallhatnak mindent, ami a hétkezdéshez elengedhetetlen jó hangulat forrása.
Kedden az autósok körül forog a világ, hiszen elsősorban nekik szeretnénk kedvezni a legfrissebb hírekkel, és a leg érdekesebb infókkal.
Szerdán hogy a robotszörny pihenhessen kicsit, kereskedelmi ajánlatokkal bombázunk Téged, és eláruljuk, hol és mit érdemes vásárolni, mert az olcsó éppen... Mi viszont sóherek vagyunk, ezért ezt csak két hetente tesszük meg, a másik heteken pedig mindenféle világújdonságot, és furmányos találmányt ismerhet meg a Kedves nagyérdemű!
Csütörtökön sem mondunk csütörtököt, mert akkor a bulvárhír csámcsogók élhetik ki hajlamukat kilenc és dél között.
Máris pénteknél tartunk! S ha már péntek, marad a jól bevált csemege, a színház, és annak varázslatos világa!
Ezeken felül minden nap a legfrissebb infók, és a legjobb (?) zenék... A bátortalan kérdőjel csak azért, mert ami szerintünk Neked tetszik, nem feltétlenül tetszik Neked... Vagy mégis?

No. Ha már itt tartasz az olvasásban két dolog történhetett:

1) Igazi fan vagy
2) Nagyon unatkozol
3) Fizetett statiszta vagy...

Végezetül egy fontos (frissítésre mindig változó) bölcselet:

 
Küldés e-mailben Oldal nyomtatása

 

Most hallhatod a Fehérvár rádióban:

BPM
 

H�rek:
 

NemzetiKúltúrálisAlap
NKA_csak_logo_rgb.jpg
 
 
Műsorok
Műsorok
 
 
Rádióállomás

allomas.jpg

 
 
HEROE
HEROE_2010.jpg
 
 
Reklám
 
 
Cseh Tamás Program
cstp.png
 
 
ZENÉS KÖSZÖNTŐ
FR_bimbam.jpg
 
 
Hírszerkesztőség

news_kicsi.jpg

 
 
Facebook

fbgh.jpg

 
 
Okostelefon
Android_on_iPhone.png
 
 
Reklám